Опубліковано Залишити коментар

Як правильно зробити насипну свічку

Як зробити насипну свічку

У відео нижче ви можете побачити як зробити насипну свічку

Детальніше про те як зробити насипну свічку:

Виберіть свічник

Свічником для насипної свічки може бути скляна або керамічна ємність.

Мінімальний діаметр 5-6 см, щоб вогонь не міг пошкодити свічник і розплавлений віск не прилипав до нього. Мінімальна висота 3-4 см потрібна для того щоб насипати кількість воску в якому зможе втриматися гніт.

Максимальні розміри практично не обмежені. Висота може бути будь-якою. При великому діаметрі (ширині) свічника краще вставляти кілька гнітів.

Як ви розумієте дизайн свічника може бути будь-яким. Скло може бути прозорим або матовим. Форма може бути кругла, квадратна, овальна або будь-яка інша. Свічники можуть бути з малюнками, орнаментом або будь-яким іншим декором.

Наповніть воском

Насипаєте гранульований віск в свічник на будь-який рівень. Єдиним обмеженням є мінімальна висота наповнення. Для того щоб гніт тримався у воску, потрібно мінімум 3-4 см.Максимальна висота наповнення як і раніше не обмежена. Це може бути 1/4, 1/3, 1/2, 2/3, 3/4 обсягу або ж повний свічник.

У скляному прозорому свічнику красиво коли він наповнений приблизно на половину. Ви насипаєте гранульований віск і розрівнюєте, постукуючи або обертаючи свічник. Це потрібно для того, щоб віск плавився по центру і не розтікатися до країв. Також можна насипати віск під кутом і свічки матимуть клиноподібну форму.

Встановіть гніт

Наш стандартний розмір гніту – 12 см.його зручно розрізати на 2, 3 або 4 частини (6, 4 і 3 см відповідно). Ці три розміри підходять для будь-якої ситуації:

  • 3 см до 4 годин горіння. Цей варіант підходить якщо ви запалюєте свічки на столі, коли приходять гості.
  • 4 см до 6 годин горіння. Варіант якщо свічки горять у вас цілий вечір або ніч.
  • 6 см до 10 годин горіння. Цей варіант підходить для довгих зимових ночей або для підсвічування приміщень з недоліком освітлення тривалий час.

Гніт вставляйте якомога глибше, залишивши на поверхні близько 5 мм. Цього достатньо щоб запалити свічку.

Можна встановити кілька гнітів в разі якщо діаметр свічки більше 15 см, зберігши відстань між гнотами близько 5 см.

Вибрати необхідну кількість воску і свічники можна в нашому магазині.

Залишити відповідь